• +45 6061 0077

Office 365 kursus - samarbejde og projektstyring

Office 365 kursus

Office 365 - er det ikke bare "Office i skyen?"
Sammen med de velkendte programmer fra kontorpakken (Word, Excel, Outlook osv.) udgør Microsoft Teams og de forskellige apps i Office 365 en suveræn platform for samarbejde og projektstyring på tværs i organisationen.
På dette Office 365 kursus gennemgår vi, hvordan hele virksomheden, hvert team og den enkelte medarbejder ganske enkelt bliver udstyret med en værktøjskasse, der indeholder de værktøjer der er nødvendige for at styre projekter og samarbejdet omkring dem – både på kontoret og på farten.


OFFICE 365 KURSUS - HVORDAN OG TIL HVAD?

Microsoftteamskurser.dk har afholdt utallige kurser og undervist i Office 365 og Microsoft Teams for alm. brugere, superbrugere, IT-supportere og backend. Det har både været hands-on kurser og seminarer, samt en bred vifte af specialedesignede firmakurser - enten som fysiske tilstedeværelses kurser eller som webinarer.
Udgangspunktet for et Office 365 kursus hos Microsoftteamskurser.dk er ofte focus på samarbejde og projektstyring.
Det kan være en udfordring at få overblik over de forskellige værktøjer i Office 365, så du fra en gennemgang og evt. hands-on på de forskellige bestanddele af Office 365, vil der på kurserne være et konkret blik på de apps, der samlet set udgør paletten af samarbejds- og projektstyrings værktøjer i Office 365.
Da der er så mange muligheder for at arbejde og samarbejde i Office 365, vil et Office 365 kursus derfor ikke blot dreje sig om HVORDAN man anvender og bruger Office 365, men i ligeså høj grad om HVORFOR det er smart at bruge Office 365 og til HVAD.

Læs her uddybende og meget mere om indholdet af vores Office 365 kursus >>