• +45 6061 0077

Profil

Microsoft Teams kurser

Microsoft Teams kurser - Hvem står bag?

Microsoftteamskurser.dk ejes og drives af undertegnede; Frank Jensen.

Min spidskompetence er min evne til at motivere og formidle, og gøre selv svært tilgængeligt stof letforståeligt og nærværende at arbejde med. Jeg er engageret og levende i min undervisning, er en stærk formidler, der formår at brænde igennem og er vant til at håndtere en undervisningssituation med mennesker med meget forskellig faglig baggrund – også samtidig. Jeg har en god fingerspidsfornemmelse i undervisningssituationen, har masser af empati og er altid i faglig og pædagogisk øjenhøjde med deltagerne.

Jeg har afholdt Microsoft Teams kurser for superbrugere, alm. brugere, ledergrupper, backend og IT-supportere. Jeg har deltaget i projekter med opstart, implementering og ibrugtagning af Microsoft Teams, og har tilrettelagt og afholdt en lang række hands-on kurser, workshops og seminarer. Alle Microsoft Teams kurser skræddersyes og tilpasses den enkelte organisation og virksomhed.

Grundet den tætte integration mellem Microsoft Teams og mange Office 365 apps, har jeg desuden afholdt en bred vifte af specialedesignede firmakurser med focus på samarbejde og projektstyring. Et lille udsnit af dem har f.eks. været kurser i hele Office 365 miljøet, dokumentdeling i OneDrive for Business, Office 365 apps Planner, Delve, Forms og Sway, SharePoint Online, gode onlinemøder i Microsoft Teams og integration mellem Teams, Office 365 og Office-pakken.

Da Microsoft Teams og OneNote er så tæt forbundne, har jeg desuden afholdt separate OneNote kurser for undervisere i folkeskolen og på videregående uddannelser, for teams og teammedlemmer i firmaer, kommuner og organisationer - alle med lyst til at udnytte de mange muligheder i samspillet mellem OneNote, Microsoft Teams og Office 365 miljøet optimalt.

Min formelle pædagogiske og undervisningsmæssige baggrund er en uddannelse som folkeskolelærer. Jeg har undervist i IT på fuld tid siden 1999 inden for webdesign, grafiske programmer som Photoshop og InDesign og de senere år fortrinsvist i Microsoft Office 365, OneNote, MS Teams, samt alle versioner af Microsoft Office på alle niveauer.

Før jeg i 2009 startede op som freelance, har jeg været fastansat underviser hos bl.a. Kompetencehuset i Aarhus, Aarhus Medie- og Designskole, VIA University College Horsens og Jensens Kurser A/S Aarhus.

Alle kurser og forløb hos Microsoftteamskurser.dk aftales, planlægges og udformes i tæt dialog med kunden, så der præcis undervises på de måder og med de problemstillinger og temaer der ønskes. Det sikrer en høj grad af fleksibilitet – både hvad angår tidsramme, antal deltagere, indhold og kursusform.